Ervaringen en vragen over behandelcentra

Waar kun je een liesbreuk laten behandelen? En waar kan dit het beste? Op deze pagina vind je per behandelcentra een overzicht van ervaringen. Deze pagina zal regelmatig ge-update worden, dus kom gerust nog eens keer een kijkje nemen.

Wil jij je ervaring delen of heb je een vraag over een behandelcentra? Stuur jouw vraag of ervaring dan op via het contact formulier.

Ervaringen


Ziekenhuis St Jansdal

Jansen uit Almere: Fijne arts, hij nam echt de tijd voor me. De uitleg was duidelijk en werd al na enkele dagen geholpen. Zeker een aanrader!

Vragen


Bob
Ik woon in Rotterdam en heb een eenzijdige indirecte liesbreuk. En wel zodanig, dat ik geopereerd moet worden. Mijn huisarts zei dat er in Rotterdam 2 ziekenhuizen voor deze behandeling in aanmerking komen: Het Sint Franciscus Gasthuis en het Havenziekenhuis. Ik woon in de buurt van het Sint Franciscus, maar daar moet ik 6 weken wachten voor ik langs kan komen voor een gesprek.
Welk ziekenhuis in de regio Zuid-Holland is het meest aan te bevelen met betrekking tot deze behandeling? En welk van de twee in Rotterdam heeft de voorkeur?